*catering vanaf 15 personen, minder op aanvraag

> NIEUW! TURKSE BARBECUE CATERING

Tijdens de warme zomerdagen heeft Afiyet Olsun een seizoensgebonden buffetcatering voor iedereen die gek is van barbecue, ofwel de barbecue catering. Geniet van vleesgerechten die op Turkse wijze zijn gemarineerd, zoals Shish Kebabs, koteletten en köftes, die helemaal klaar zijn om door uzelf gegrild te worden. Hierbij worden er huisgemaakte salades en bijgerechten geserveerd, maar ook heerlijke broodjes, sausjes en frisse desserts waar jij je vingers van aflikt. Loopt het water u al in de mond? Vraag dan gauw een offerte aan!

Lopend buffet

Wij realiseren op eigen wijze en met passie de beste foodbeleving in de vorm van een lopend buffet. Een heerlijk, samengestelde buffet (vanaf 4 gangen) van zowel warme als koude hapjes waar iedereen kan genieten van lekker, gezond en verantwoord eten in een sfeer die helemaal past bij de Turkse cultuur.

Thuiskok

Kok aan huis voor een heerlijk diner, walking dinner of barbecue thuis. Met Afiyet Olsun in huis beschikt u over uw eigen privé kok op locatie. Onze specialiteit is het verzorgen van amuses, diners & buffetten, dit voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. U hoeft niets te doen, wij regelen alles voor u.

Mediterraans borrelen / Fingerfood

Er zijn veel leuke manieren te bedenken om een borrel in te kleden. Mooie hapjes of lekkere borrelplateaus maken het helemaal compleet. Voor een feestelijke gelegenheid waar u graag een gezellige, Mediterraanse invulling voor nodig heeft kunnen we u alles uit handen nemen. Onze fingerfood is vers, exclusief en bijzonder. Daarnaast kun je de benodigdheden gewoon laten leveren op locatie, waarna je het vervolgens zelf overneemt.

All-You-Can-Eat Börek

Wil je het er even lekker van nemen? Met een all-you-can-eat Börek hoef je je niet te beperken tot 1 bordje. Huur ons in bij je volgende catering en smul twee uren lang van de lekkerste Börek met verschillende, hartige vullingen.

Walking dinner

Een walking dinner is een compleet diner dat bestaat uit kleine gerechten waarbij u er voor kunt kiezen om niet gebonden te zijn aan uw zitplaats aan een tafel. De verschillende gerechtjes zijn allemaal culinaire belevingen en een lust voor het oog. Alle walking dinner gerechten samen vormen een heel diner.

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte? Stuur ons gerust een bericht via ons contactformulier.