Eten – Cultuur – Markt

EVENEMENTEN AFIYET OLSUN

> NIEUW! CULINAIRE REIS CAPPADOCIË

Vanaf heden mogen wij met trots aankondigen dat wij ook een culturele/culinaire reis organiseren naar ons geboortestreek Cappadocië. De eerste reis (mei 2019) sprak boekdelen, het ging zo goed dat wij nu ook een reis organiseren in oktober (2019). Door een samenwerking met een travel counselor bieden we een pakketreis aan waar alles voor u is geregeld (denk aan visum, verzekering etc.). Tijdens de reis kun je genieten van authentieke, Turkse gerechten maar ook van de adembenemende omgeving. Cappadocië staat tevens bekend om haar luchtballonvaarten en Turkse avonden, dus die zullen zeker niet ontbreken in de reis!

Ben je nieuwsgierig geworden? 10 december (!) aanstaande houden we een informatie-avond over de volgende reis waar alles in detail wordt uitgelegd. Ook heb je de mogelijkheid om jezelf direct in te schrijven. Wil je je aanmelden voor de informatie avond? Stuur ons dan een bericht via deze link.

Bekijk de aftermovie van de reis in mei via deze link. 

Beurzen en fairs

Wij staan regelmatig op beurzen, fairs of andere gelegenheden. Hier verkopen wij zelfgemaakte, Turkse hapjes en kun je genieten van onze variërende live kookkunsten. Of je ter plekke wilt eten of hapjes mee naar huis wilt nemen, alles is bij ons mogelijk!

Afiyet Olsun inhuren op uw feest

Op zoek naar een originele en unieke manier om de catering te verzorgen tijdens een feest, bruiloft of evenement? Huur ons dan in! Met onze Live Cooking zijn de mogelijkheden eindeloos. Of het nou gaat om een bedrijfslunch met heerlijke hapjes, het verzorgen van een avondsnack tijdens een bruiloft óf een compleet diner bestaande uit Turkse gerechten met bijpassende hapjes; Wij zorgen voor een compleet en passend arrangement! Vraag ons naar de mogelijkheden.