WIE ZIJN WIJ

TURKSE KOOKWORKSHOPS EN CATERING

Afiyet Olsun is in 2012 gestart door moeder en dochter die hun liefde voor de Turkse keuken en de cultuur onder de mensen wouden brengen.
Samen wilden zij een bedrijf creëren waar de Turkse met de Nederlandse cultuur samengesmolten kon worden, en waar zowel de mensen kennis gemaakt konden worden met de echte, Turkse keuken. Die wens hebben zij gerealiseerd door eerlijke, ambachtelijke gerechten te verkopen met een Turkse twist op evenementen. Al gauw vloeide dit over naar kookworkshops en catering.
team_image
Eigenaresse

Nurcan

team_image
PR en Graphic Designer

Reyhan

Catering
VOOR HEERLIJKE TURKSE HAPJES

Wij koken en bakken met veel plezier voor uiteenlopende caterings voor elke gelegenheid en ieder budget. Wij cateren zowel (warme) lunches, warme maaltijden, uitgebreide buffetten en nog veel meer. Kijk hiervoor naar ons assortiment.

Meer informatie
Workshops
LEER DE TURKSE KEUKEN KENNEN

Samen koken, eten, genieten en de Turkse cultuur met de keuken beleven. Afiyet Olsun verzorgt met veel plezier en enthousiasme een kookworkshop die je niet snel zult vergeten.

Meer informatie
Evenementen
BEZOEK ONS OP EVENEMENTEN

Wij staan regelmatig op beurzen, fairs of andere gelegenheden. Hier verkopen wij zelfgemaakte, Turkse hapjes en kun je genieten van variërende live kookkunsten. Of je ter plekke wilt eten of hapjes mee naar huis wilt nemen, alles is bij ons mogelijk!

Meer informatie