WIE ZIJN WIJ

TURKSE KOOKWORKSHOPS EN CATERING

Afiyet Olsun is in 2012 gestart door moeder en dochter die hun liefde voor de Turkse keuken en de cultuur onder de mensen wouden brengen.
Samen hebben zij een bedrijf gecreëerd waar de Turkse cultuur met de Nederlandse cultuur wordt samengesmolten, en waar mensen kennis maken met de traditionele, Turkse keuken. Tot op heden zetten zij zich in voor memorabele kookworkshops- en catering, maar ook op diverse evenementen.
team_image
Team

Nurcan & Reyhan Aksel

Catering
VOOR HEERLIJKE TURKSE HAPJES

Wij koken en bakken met veel plezier voor uiteenlopende caterings voor elke gelegenheid en ieder budget. Wij cateren zowel (warme) lunches, warme maaltijden, uitgebreide buffetten en nog veel meer. Kijk hiervoor naar ons assortiment.

Meer informatie
Workshops
LEER DE TURKSE KEUKEN KENNEN

Samen koken, eten, genieten en de Turkse cultuur met de keuken beleven. Afiyet Olsun verzorgt met veel plezier en enthousiasme een kookworkshop die je niet snel zult vergeten.

Meer informatie
Evenementen
BEZOEK ONS OP EVENEMENTEN

Wij staan regelmatig op beurzen, fairs of andere gelegenheden. Hier verkopen wij zelfgemaakte, Turkse hapjes en kun je genieten van variërende live kookkunsten. Of je ter plekke wilt eten of hapjes mee naar huis wilt nemen, alles is bij ons mogelijk!

Meer informatie