TURKSE KOOKWORKSHOPS

Afiyet Olsun houdt van traditie, maar dan wel gecombineerd met vernieuwing. In die hoedanigheid bieden we naast onze ambachtelijke catering ook kookworkshops voor zowel groepen als individuen. Onze kookworkshops zijn een unieke ervaring. Onze creativiteit met de Turkse keuken en ervaring worden samengebracht onder de deelnemers tot een memorabele beleving die u niet snel zal vergeten.

> DE KOOKCLUB

De Kookclub is een reeks sessies van kookworkshops waar iedereen zich voor kan inschrijven. Tijdens een sessie van de Kookclub leer je voor 25,- p.p in een handomdraai een Turks gerecht/hapje neer te zetten. De Kookclub komt elk voor-en najaar uit.

De kookworkshops starten om 17:30 uur tot plusminus 21:30 uur. Inschrijven kan via het contactformulier.Wees er wel snel bij, want vol = vol!

> VRAAG ZELF EEN WORKSHOP AAN!

Wil je samen met een groep vrienden en/of familieleden een kookworkshop volgen? Afiyet Olsun biedt die mogelijkheid! Laat ons je eisen en wensen weten en wij leren jou stapsgewijs een Turks gerecht neer te zetten volgens Turkse wijze. Voor meer informatie en mogelijkheden stuurt u ons een berichtje via ons contactformulier. 

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte? Stuur ons gerust een bericht via ons contactformulier.